Το πρώτο Σαββατόβραδο του Αυγούστου εδώ στη Βίτσα λένε πως θα βρέξει….Αλλά δε χρειάζεται ομπρέλα, γιατί η βροχή θα είναι νότες, τραγούδια, μουσική!!!!
Η Αλεξάνδρα Ρίζου, τον Στέλιο Κοτίδη, τον Σταύρο Γιαβρή, τον Ανέστη Τσιαρτσιανίδη και τον Ηλία Αράπογλου υπόσχονται να μετατρέψουν την νύχτα μας, σε μια έντεχνη αλλά και παραδοσιακή βραδιά γεμάτη υπέροχες ερμηνείες!!!
* Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας, για την εξασφάλιση της ασφαλείας όλων μας. Γι’αυτό παρακαλώ κάντε την κράτηση σας στο 26530-71571
Ελάχιστη Κατανάλωση 10 ευρώ.

Copyright © beloihotel.gr | Powered by MEDUSA.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ COVID-19

Αγαπητοί επισκέπτες, συνεργάτες και φίλοι,
Σε αυτή τη νέα συνθήκη που βιώνουμε όλοι, λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα, έχουμε φροντίσει να υιοθετήσουμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τη διαμονή των επισκεπτών και την ατομική προστασία των μελών της ομάδας μας.

Το προσωπικό μας αποτελείται από λίγα και συγκεκριμένα άτομα, κατάλληλα εκπαιδευμένα και πλήρως εξοπλισμένα.

Έχουμε προσαρμόσει τη λειτουργία του ξενοδοχείου και του εστιατορίου μας και είμαστε έτοιμοι να σας φιλοξενήσουμε με ασφάλεια και να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις σας.

Στo Ζαγόρι δεν έχει αναφερθεί κάποιο κρούσμα Covid-19. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τηρούμε τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ελληνικών Αρχών.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την υποστήριξή σας.
Ευχόμαστε υγεία και δύναμη με την ελπίδα να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο και ελπίζουμε σύντομα να σας καλωσορίσουμε στον τόπο μας και να απολαύστε τη διαμονή σας στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια μας αλλά και τις υψηλές υπηρεσίες μας στο χώρο του εστιατορίου, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα του Beloi Hotel & Restaurant