Εμπειρίες

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Kοντά στο ξενοδοχείο

ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΚΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ GUINESS AWORDS ΩΣ ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΑ ΠΕΤΡΟΧΤΙΣΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1600, ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΙΓΚΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΣΤΟ ΗΛΙΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΠΙΟ ΚΡΥΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΤΟΝ ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

που δίνουν αξία στην παραμονή σας

ΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΟΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΛΗΣΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΕΝΤΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

ΕΚΤΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΙ

με εξαθέσιο τζιπ

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.
ΤΟ BELOI HOTEL ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ OFF ROAD ΕΞΑΘΕΣΙΟ TZIΠ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

Copyright © beloihotel.gr | Powered by MEDUSA.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ COVID-19

Αγαπητοί επισκέπτες, συνεργάτες και φίλοι,
Σε αυτή τη νέα συνθήκη που βιώνουμε όλοι, λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα, έχουμε φροντίσει να υιοθετήσουμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τη διαμονή των επισκεπτών και την ατομική προστασία των μελών της ομάδας μας.

Το προσωπικό μας αποτελείται από λίγα και συγκεκριμένα άτομα, κατάλληλα εκπαιδευμένα και πλήρως εξοπλισμένα.

Έχουμε προσαρμόσει τη λειτουργία του ξενοδοχείου και του εστιατορίου μας και είμαστε έτοιμοι να σας φιλοξενήσουμε με ασφάλεια και να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις σας.

Στo Ζαγόρι δεν έχει αναφερθεί κάποιο κρούσμα Covid-19. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τηρούμε τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ελληνικών Αρχών.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την υποστήριξή σας.
Ευχόμαστε υγεία και δύναμη με την ελπίδα να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο και ελπίζουμε σύντομα να σας καλωσορίσουμε στον τόπο μας και να απολαύστε τη διαμονή σας στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια μας αλλά και τις υψηλές υπηρεσίες μας στο χώρο του εστιατορίου, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα του Beloi Hotel & Restaurant