Εστιατόριο

Προορισμος η Γεύση

ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟ ΖΑΓΟΡΙΣΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΥΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΙΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΑΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΑΤΟ. ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ CHEF ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ, ΓΕΜΑΤΟ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ.

ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ BELOI

Μια πρώτη γεύση...

Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΜΕΡΑΣ… ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ, ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ

Beloi Hotel

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αρώματα.. Γεύσεις… Μουσικές

ΤΟ BELOI HOTEL & RESTAURANT ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΑΣ!
ΤΟΣΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ, ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ CINEMA ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΚΗΠΟ ΜΑΣ, ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΤΕ.
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ, ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ Η ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.