Μενού

Ξενοδοχείο

Μπελόη

η δύναμη της πέτρας

Το Beloi Hotel & Restaurant είναι ένα πετρόκτιστο κατάλυμα με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, δύσκολα να μην το παρατηρήσει κανείς κατά τη είσοδο του στο χωριό. Οι δύο επιβλητικές καμάρες, η πλακόστρωτη αυλή και ο καταπράσινος κήπος με τα πολλά λουλούδια που δεσπόζει στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου, μια αληθινή πρόκληση χρωμάτων , είναι μόνο λίγες από τις εικόνες που μπορούν να σε κάνουν να το λατρέψεις.

Μπελόη

η διαμόνη

Το Beloi Hotel & Restaurant διαθέτει επτά ευρύχωρα δωμάτια- διαμερίσματα κατάλληλα για όσους ζητούν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης για κάθε τύπου επισκέπτη. Το στυλ των δωματίων καθώς και ολόκληρου του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί ειδικά από εμάς, τους ιδιοκτήτες του καταλύματος. Καταβάλλοντας άπειρες ώρες προσωπικής εργασίας και βάζοντας όσο μεράκι και αγάπη έχουμε γι’ αυτόν τον χώρο, καταφέραμε σήμερα να σας παρουσιάζουμε με ύστατη περηφάνια την δουλειά μας. Καθώς αναπαλαιώσαμε κάθε παλαιό έπιπλο με διάφορες τεχνικές αναπαλαίωσης , συνδυάζοντας με απίστευτη λεπτομέρεια την παράδοση με το σήμερα, με σκοπό κάθε δωμάτιο να είναι μοναδικό και ξεχωριστό όπως και οι πελάτες μας.

Παροχές

του ξενοδοχείου

Γενικές Παροχές

Για Οικογένειες

Ψυχαγωγία

Πολιτική - Κανόνες

Οργανώστε το ταξίδι σας

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για το πώς θα φτάσετε στο Ξενοδοχείο Μπελόη, με όποιο τρόπο κι αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε.

Ιωάννινα

Για να μας επισκεφθείτε θα πρέπει πρώτα να φτάσετε στην ιστορική πόλη των Ιωαννίνων.

Με αυτοκίνητο

Η απόσταση από Αθήνα είναι 415χλμ μέσω Ολυμπίας οδού, γέφυρας Ρίου και Ιονίας οδού
Η απόσταση από Θεσσαλονίκη 259χλμ μέσω Εγνατίας οδού

Με λεωφορείο

Από Αθήνα μπορείτε να έρθετε με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Κηφισού. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 5 ώρες. Από Θεσσαλονίκη μπορείτε να έρθετε με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Μακεδονία. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 3 ώρες.

Με αεροπλάνο

To αεροδρόμιο Ιωαννίνων "Βασιλιάς Πύρρος" αποτελεί σημείο άφιξης και αναχώρησης για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά πλέον και ορισμένους προορισμούς του εξωτερικού.

Βίτσα

Μόλις φτάσετε στη Βίτσα, θα αντικρύσετε το Beloi Hotel & Restaurant, στο κέντρο του χωριού.

Με αυτοκίνητο

Από τα Ιωάννινα με κατεύθυνση προς Κόνιτσα θα βρείτε πινακίδα προς Βίτσα. Είναι μια σύντομη διαδρομή περίπου 35χλμ και διάρκειας 40λεπτών.

Με λεωφορείο

Στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων μπορείτε να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια από Ιωάννινα για Βίτσα.

Με ενοικιαζόμενο VIP βανάκι

Εάν επιθυμείτε μπορούμε να κανονίσουμε να σας παραλάβει ιδιωτικό VIP βανάκι και να σας μεταφέρει απευθείας στο Ξενοδοχείο.