Τρίκλινο με Βεράντα

Τρίκλινο με Βεράντα

Ένα αυτόνομο δωμάτιο με ιδιωτική είσοδο και βεράντα που διαθέτει τραπέζι και καρέκλες που σας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνετε το φυσικό κάλλος σε κάθε εποχή του χρόνου. Το ευρύχωρο αυτό δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο έχει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και ένα μονό κατάλληλο για επισκέπτες που αναζητούν δροσιά το καλοκαίρι και ζεστασιά το χειμώνα.
32 Τ.Μ.
1 ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ
1 ΗΜΙΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ
ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΑ
ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ
ΜΕΧΡΙ 3 ΑΤΟΜΑ

Φωτογραφίες

ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

ΚΑΦΕ – ΤΣΑΙ- ΧΑΜΟΜΗΛΙ
ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ
ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ
ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
TV ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΟΘΟΝΗΣ
WC
ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ ΜΕ ΚΟΥΡΤΙΝΑ
ΣΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ
ΖΥΓΑΡΙΑ
ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ
ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΨΥΓΕΙΑΚΙ
ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ
ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ COCO-MAT
ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΑ COCO-MAT
ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ COCO-MAT
ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ
ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
WIFI
ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ MASSAGE

Ευεξία και Χαλάρωση

ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ, ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ.

Copyright © beloihotel.gr | Powered by MEDUSA.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ COVID-19

Αγαπητοί επισκέπτες, συνεργάτες και φίλοι,
Σε αυτή τη νέα συνθήκη που βιώνουμε όλοι, λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα, έχουμε φροντίσει να υιοθετήσουμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τη διαμονή των επισκεπτών και την ατομική προστασία των μελών της ομάδας μας.

Το προσωπικό μας αποτελείται από λίγα και συγκεκριμένα άτομα, κατάλληλα εκπαιδευμένα και πλήρως εξοπλισμένα.

Έχουμε προσαρμόσει τη λειτουργία του ξενοδοχείου και του εστιατορίου μας και είμαστε έτοιμοι να σας φιλοξενήσουμε με ασφάλεια και να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις σας.

Στo Ζαγόρι δεν έχει αναφερθεί κάποιο κρούσμα Covid-19. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τηρούμε τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ελληνικών Αρχών.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την υποστήριξή σας.
Ευχόμαστε υγεία και δύναμη με την ελπίδα να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο και ελπίζουμε σύντομα να σας καλωσορίσουμε στον τόπο μας και να απολαύστε τη διαμονή σας στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια μας αλλά και τις υψηλές υπηρεσίες μας στο χώρο του εστιατορίου, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα του Beloi Hotel & Restaurant