Αναπαραγωγή Βίντεο

Τοποθεσία

ΖΑΓΟΡΙ

Ένας παράδεισος στη γη

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΖΑΓΟΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

ΒΙΤΣΑ

Στην καρδιά της Νότιας Πίνδου

Η ΒΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΒΙΚΟΥ- ΑΩΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΧΑΡΑΔΡΑΣ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ. Η ΒΙΤΣΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΜΟΛΙΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ.

Ιωάννινα

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Με Αυτοκίνητο

Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 415ΧΛΜ ΜΕΣΩ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 259ΧΛΜ ΜΕΣΩ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ

Με Λεωφορείο

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΩΡΕΣ. ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΩΡΕΣ.

Με Αεροπλάνο

TO ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΥΡΡΟΣ" ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Βίτσα

ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗ ΒΙΤΣΑ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΤΟ BELOI HOTEL, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

Με Αυτοκίνητο

ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΡΟΣ ΒΙΤΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 35 ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 40 ΛΕΠΤΩΝ.

Με Λεωφορείο

ΣΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΓΙΑ ΒΙΤΣΑ.

Με ταξί

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑΞΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΜΑΣ

Copyright © beloihotel.gr | Powered by MEDUSA.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ COVID-19

Αγαπητοί επισκέπτες, συνεργάτες και φίλοι,
Σε αυτή τη νέα συνθήκη που βιώνουμε όλοι, λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα, έχουμε φροντίσει να υιοθετήσουμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τη διαμονή των επισκεπτών και την ατομική προστασία των μελών της ομάδας μας.

Το προσωπικό μας αποτελείται από λίγα και συγκεκριμένα άτομα, κατάλληλα εκπαιδευμένα και πλήρως εξοπλισμένα.

Έχουμε προσαρμόσει τη λειτουργία του ξενοδοχείου και του εστιατορίου μας και είμαστε έτοιμοι να σας φιλοξενήσουμε με ασφάλεια και να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις σας.

Στo Ζαγόρι δεν έχει αναφερθεί κάποιο κρούσμα Covid-19. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τηρούμε τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ελληνικών Αρχών.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την υποστήριξή σας.
Ευχόμαστε υγεία και δύναμη με την ελπίδα να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο και ελπίζουμε σύντομα να σας καλωσορίσουμε στον τόπο μας και να απολαύστε τη διαμονή σας στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια μας αλλά και τις υψηλές υπηρεσίες μας στο χώρο του εστιατορίου, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα του Beloi Hotel & Restaurant